WoM Oy on laatinut koulutusdiasarjan STM:lle 2011

Diasarja “Tasa-arvosuunnitelmasta iloa ja hyötyä työpaikoille” kertoo työpaikan tasa-arvosuunnitelman teosta ja toteuttamisesta tarjoten runsaasti esimerkkejä. Diasarjan ovat sosiaali- ja terveysministeriön toimeksiannosta tuottaneet Inkeri Tanhua ja Sinikka Mustakallio WoM Oy:stä, ja diasarja on tuotettu Samapalkkaisuusohjelman osana yhteistyössä työmarkkinajärjestöjen kanssa.

Katso diasarja ja siihen liittyvä kouluttajan tukipaketti STM:n sivuilta

STM:n sivuilta voit katsoa myös samanaikaisesti työstetyn videon, joka kertoo tasa-arvosuunnittelusta erilaisilla työpaikoilla. Videon ovat toimittaneet sosiaali- ja terveysministeriön toimeksiannosta Niko Lamberg Apogee Oy:stä ja toimittaja Anne Hyvönen.

This entry was posted in WoMin julkaisut. Bookmark the permalink.