Rakennerahastojen uutiskirjeen 9/12 teemana tasa-arvo

Rakennerahastojen uutiskirje 27.9.2012 - teemana tasa-arvo

Rakennerahastojen syksyn uutiskirjeen 27.9.2012 teemana on tasa-arvo. Lue rakennerahastojen uutiskirje tästä.

Uutiskirjeessä kerrotaan projekteista, joissa tasa-arvolla ja yhdenvertaisuudella on tärkeä rooli. Katso vaikkapa jutut InnoLady Camp ja Miesnäkökulmaa sote-alalle. Uutiskirjeen loppupuolelta löytyy lisäksi rautaista tilastotietoa tasa-arvosta ESR- ja EAKR-hankkeissa.

WoMistakin on kirjoitettu uutiskirjeeseen juttuja. Uutiskirjeen ensimmäisessä jutussa kerrotaan, kuinka WoM ja KoulutusAvain kouluttavat hankerahoittajia ELY-keskuksissa. Koulukset ovat osa Valtava-kehittämisohjelmaan kuuluvaa koulutus- ja konsultointihanketta.

EU-maissa rakennerahastot ovat nykyään merkittävä osa aluekehittämistä. Projektien ja niiden rahoituksen toimintaan kannattaakin tutustua. Lisätietoa rakennerahastotoiminnasta Suomessa saa osoitteesta http://www.rakennerahastot.fi/

This entry was posted in Suomen tasa-arvouutiset, Tasa-arvon valtavirtaistaminen EU:n rakennerahasto-ohjelmissa and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.