WoM ja HAUS kouluttavat: Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus uusiksi!

Tasa-arvolain muutokset ja uuden Yhdenvertaisuuslain on tarkoitus tulla voimaan vuoden 2015 alusta. Lakien uudistaminen tarkoittaa, että organisaatioiden on saatettava omat tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmansa uudistusten tasolle. Muutokset merkitsevät muun muassa, että:

  • tasa-arvolain palkkakartoituksen vaatimukset tarkentuvat
  • tasa-arvolain syrjintäkiellot laajentuvat
  • yhdenvertaisuussuunnitelman ala laajenee

Tule kuulemaan viimeiset muutokset ja päivittämään tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmasi ajantasalle niin henkilöstöpoliittisen suunnitelman kuin myös toiminnallisen suunnitelman osalta.

Järjestämme käytännönläheisen koulutuksen, jossa kuulemme tasa-arvo- ja yhdevertaisuussuunnitelmien laatimisesta ja tulevista lakimuutoksista. Päivien aikana osallistujat pääsevät laatimaan myös omia suunnitelmiaan toiminnallisissa työpajoissa.

Koulutus on suunnattu etenkin julkiselle sektorille. Henkilöstöpoliittista tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnittelua koskeva osuus sopii myös yrityksille.

HAUS:n ja Womin yhteistyössä järjestämä koulutuskokonaisuus sisältää kaksi erillistä teemapäivää ja puolen päivän työpajan. Sen kokonaishinta on 950 euroa + alv. Voit osallistua myös vain toiseen teemapäivään, jolloin hinta on 520 euroa + alv. Lisätietoja löytyy HAUS:n sivuilta.

Koulutuspäivien ohjelmat:

Koulutukset järjestetään Helsingissä ja niihin tulee ilmoittautua viimeistään 23.10. Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät HAUS:n sivuilta.

This entry was posted in WoMin tapahtumat, WoMin uutiset and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.